Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




Στη τελευταία Γ.Σ. Τμήματος του Ιουνίου, οι καθηγητές της σχολής μας αποφάσισαν την τήρηση του κανονισμού που αφορά τα προαπαιτούμενα ενάντια στο πάγιο αίτημα του Φοιτητικού Συλλόγου για κατάργησή τους. Όμως, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών κατατέθηκε αίτηση εδώ και μια εβδομάδα  στην γραμματεία, για επανεξέταση του ζητήματος στην επόμενη Γ.Σ. Τμήματος.  Ο πρόεδρος δήλωσε ότι αρνείται την συζήτηση του θέματος στο επερχόμενο Τμήμα, προφασιζόμενος ότι η οριστική απόφαση έχει ήδη παρθεί.

 Καταγγέλουμε, λοιπόν την στάση αυτήν του προέδρου, καθώς αποτελεί δικαίωμα των φοιτητών να θέτουν σχετική θεματολογία στη Γ.Σ. Τμήματος. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος δήλωσε ότι η επόμενη Γ.Σ. Τμήματος δεν πρόκειται να καλεστεί πριν τις 8 Οκτωβρίου, αδιαφορώντας για το πρόβλημα που θα προκύψει με την έναρξη του εξαμήνου για τους φοιτητές που άδικα πλήττονται από τον κανονισμό.

Σε μια περίοδο που πλήττεται ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας της εκπαίδευσης, καθώς και ολόκληρη η κοινωνία στενάζει υπό το βάρος της πολιτικής του μνημονίου, είναι ανεπίτρεπτο η Διοίκηση του Πανεπιστημίου να γυρνά την πλάτη στα προβλήματα των φοιτητών που πλέον καταλαμβάνουν και κοινωνικές, διαστάσεις με την πρόφαση της οποιασδήποτε αξιολόγησης και του υποτιθέμενου κύρους που αυτή προσδίδει στην σχολή.

Καλούμε όλους τους φοιτητές της Σχολής σε μαζική παράσταση στο γραφείο του προέδρου, την Παρασκευή 21/9 στις 11 π.μ. για να διεκδικήσουμε την έγκαιρη σύγκλιση Τμήματος και την επανεξέταση του θέματος των προαπαιτουμένων.



Ή ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ή ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!



               
Φ.Α.Κ.Α-Ε.Α.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου